KRATKOROČNO
IZDAVANJE

Ukoliko ste na vašem internet pretraživaču ukucali Kratkoročno izdavanje apartmana Novi Sad i među velikom ponudom odabrali nas niste pogrešili jer ono što nas izdvaja od drugih je upravo to što vam mi pružamo jeftine cene za kvalitet stanova tokom čitave godine.

 

Kratkoročno izdavanje smeštaja – Stan na dan

Kratkoročno izdavanje ili dnevni najam apartmana predstavlja iznajmljivanje nekretnine na kraći period, odnosno vi rentirate smeštaj na minimalno jedan dan pa do čak i nekoliko meseci po vašem izboru.

Ljudi u sve većem broju odoljevaju skupim i ne tako udobnim hotelima zbog nekada i predugačkog čekanja na recepciji, nezadovoljstvom osoblja i sl. U poslednje vreme ni hosteli ne predstavljaju dobar izbor ovog vida izdavanja jer u njima često dolazi do situacije u kojoj morate da delite sobu, kuhinju i/ili kupatilo sa ostalim gostima.

Upravo zbog toga privatno izdavanje stanova postaje sve popularnija opcija kako među našim domaćim gostima tako i među strancima.
kratkoročno izdavanje


Zakup na kraći period

Mi vam predstavljamo apartmane u svrhu kratkoročnog rentiranja koje smo opremili za sve vaše potrebe i omogućili za vaše potpuno zadovoljstvo. Smeštaj koji je dizajniran za boravak na kraći ili duži period čeka da vam postane drugi dom. Ovaj način izdavanja nekretnine u našem gradu postao je i poznat i kao Stan na dan Novi Sad.
Kod nas ste u mogućnosti da izaberete željeni stan u kojem dobijate privatnost i osećaj kao kod svoje kuće upravo iz razloga što svi naši apartmani služe da vam zamene vaš dom za vama potrebno vreme u Novom Sadu.Vidimo se!

Izaberite datum, period zakupa i rezervišite svoj stan na dan ili nekoliko dana u Novom Sadu po veoma jeftinim cenama.

Za sva dodatna pitanja i informacije budite slobodni da nas kontaktirate u periodu između 8h – 23h.

Želimo vam prijatan boravak u našem prenoćištu u Novom Sadu.Pogledajte joŠ !


Naša ponudaCene ApartmanaGalerija