O NAMA
Želimo Vam toplu dobrodošlicu…

 

Naša specijalnost je da vam pružimo kvalitetan stan po pristupačnoj ceni u užem i širem centru Novog Sada. Ukoliko dolazite po prvi put kod nas treba da znate da smo tu za vas kako bi vam omogućili prijatan i pozitivan boravak u našem gradu. Naši apartmani za iznajmljivanje na kraće vreme nude sjajnu alternativu hotelima dajući vam mogućnost znatne uštede u odnosu na hotel. Pružaju vam više prostora, privatnosti i fleksibilnosti.

Bilo da planirate vikend odmor u Novom Sadu, poslovni put ili dolazite bilo kojim drugim povodom naši apartmani su Vam uvek na raspolaganju.
apartmani

Čak 60% naših gostiju je prvi put došlo po preporuci.

Možemo se pohvaliti sa velikim brojem zadvoljnih gostiju koji nas preporučuju i ponovo se vraćaju. Cenimo sve vaše komplimente jednako kao i zamerke jer nam to pomaže da vam budemo što bolji domaćini. Stanove prilagođavamo vašim potrebama jer želimo da vam boravak u našim apartmanima bude ugodan i prijatan. Cilj koji imamo je da svaki gost bude zadovoljan i zahvaljujući vašem poverenju nastavljamo da ulažemo znanje i iskustvo kako bismo ga ostvarili.Postojimo zbog Vas

Pored osnovnih potreba gostiju poput funkcionalnosti, kompletne opremljenosti, čistoće, mira i udobnosti koje apsolutno pružamo tu smo i da vam postanemo prijatelji. Savetujemo i preporučujemo sve što želite da vidite i obiđete.

Ako vaš dolazak u Novi Sad ostavlja vreme za uživanje posetite našu blog stranu. Informišite se o raznim gradskim znamenitostima, aktuelnostima i drugim interesantnim temama. Želite li da pitate ili iz prve ruke da saznate gde je nabolja hrana u gradu ili koji noćni klub obećava pravu zabavu ne razmišljajte dugo već nas odmah pozovite.Za više
informacija


Za više informacija o opremljenosti i lokaciji stanova posetite stranu Naša ponuda.

Detaljnije informacije o pojedninačnim apartmanima možete dobiti putem telefona koji se nalazi na Kontakt stranici.


Naša PonudaKontakt