Biciklom kroz Novi Sad – razgledaj grad

Rentiranje bicikla u Novom Sadu

Novi Sad je jedan od najlepših gradova u Srbiji, te ga zbog toga obilaze turisti sa svih strana kako bi videli njegove znamenitosti. Ono što možda neznaju njegovi posetioci je to da ga mogu obići i razgledati na biciklu. Ukoliko ste stranac i nemate svoj bicikl, iskoristite ponudu rentiranje bicikla u Novom Sadu.

U Novom Sadu postoji organizacija zvana NS Bike, koja Vam pruža mogućnost iznajmljivanja bicikla na vremenski period koji vam je potreban. Te tako uz korisničku karticu koju kupite kod njih možete obići čitav Novi Sad u prijatnoj vožnji.

Rentiranje bicikla u Novom Sadu

Da bi iznajmili bicikl morate otići na jednu od ove dve adrese (Filipa Višnjića 47, JKP Parking servis ili Sutjeska 2, kućica kod SPENS-a) kako biste kupili korisničku karticu kojom ćete u buduće plaćati i iznajmljivati bicikl.

Kartica košta 500din i izrađuje se samo jednom. Cena iznajmljivanja bicikla za svaki započeti sat je 20din, a dnevno iznajmljivanje je 100din. Kada iznajmite bicikl, možete ga ostaviti na bilo kojoj stanici u gradu koja je predviđena za rent a bike.

Evo adrese stanica gde možete naći bicikl:

 1. Železnička stanica
 2. Rumenačka ulica kod ABC centra
 3. Stanica na Bulevaru Jovana Dučića
 4. Stanica kod SNP-a
 5. SPENS
 6. Kampus univerziteta u Novom Sadu
 7. Štrand
 8. Balzakova
 9. Preradovićeva ulica
 10. Podgorička u Narodnog fronta
 11. Beogradski kej
 12. Kornelija Stankovića

A možete pogledati i na mapi u koliko niste sigurni gde se tačno nalaze adrese stanica.

Ovo je idealna prilika za rekreaciju i uživanje. Uz laganu vožnju biciklom možete videti mnoge znamenitosti koje možda niste zapazili vozeći se autobusom ili automobilom.

Jedna od naših preporuka za obilazak može biti od Štranda – vožnja kejom, gde ćete zapaziti trg žrtava racije, preko puta je Petrovaradinska tvrđava – bulevar Mihajla Pupina gde možete videti skupštinu Vojvodine, Dunavski park, Pupinovu palatu koja je trenutno u izgradnji – centar.

Upoznajte naš grad u jesen.

Save


Recommended Posts