Apartmani za Novu godinu

Doček Nove godine u Novom Sadu

Ovde želiš da dočekaš Novu godinu?

Nova godina u Novom Sadu

Doček Nove godine u Novom Sadu predstavlja višestruki provod i zabavu. Grad prepun pozitivne energije učiniće vaš doček nezaboravan. Veliki broj kafića, restorana i diskoteka ovo posebno veče uveliča sa najpopularnijim muzičkim izvođačivama, vrhunskom hranom i odličnim društvom. Osim zabave u zatvorenom na Trgu Slobode u centru Novog Sada takođe vas očekuje magija novogodišnje večeri uz nekoliko hiljada posetilaca, popularne izvođače i neverovatni osečaj i ispunjenje tokom novogodišnje večeri.

Kako je izgledao doček Nove 2017. u Novom Sadu pogledajte u nastavku klikom na dgme ispod.

Doček nove 2017. u Novom Sadu
Apartmani za novu godinu

Iznajmljivanje apartmana za Novu godinu

Potrebni su ti apartmani za Novu godinu u Novom Sadu? Izaberi apartman po meri, potpuno opremljen i na extra lokaciji. Provedi Novu godinu uz kompletan ugođaj. Rezerviši komforan smeštaj po najpovoljnijoj ceni u gradu i usvoji čaroliju magične noći u jednoj od najpopularnijih destinacija Balkana!

Zimski festival - Winter Fest

Novosadski Winter fest predstavlja raznovrsni program i zabavu svim građanima i gostima našeg grada i to čak cela dva meseca. Zimski festival održava se u centru grada u periodu između početka decembra pa sve do februara. Prošlogodišnji Winter fest je ostavio odličan utisak i ništa manje euforije se ne očekuje ni ove godine.

apartmani za novu godinu

Najbolje iskustvo ikada

apartmani za novu godinu
"Super apartments, great location, and very important – very good price 🙂 See you soon, regards, Menya"
user-rating
menya menya
Guest

Izaberi svoju destinaciju