FAQ

Najčešća pitanja

Za rezervaciju potrebno je pozvati na broj telefona koji se nalazi na našoj Kontakt stranici.

Stan možete da rezervišete na vama potreban period. Bilo da vam je smeštaj potreban na jedan ili više dana.

Naravno. Cena podrazumeva boravak u apartmanu, čistu posteljinu, peškire, kompletnu opremljenost i korišćenje interneta.

U apartmanu je dozvoljeno primati posetioce.

Zgrada u kojoj se nalazi stan poseduje potpuno bezbedno i besplatno parking mesto.

Neki od naših stanova imaju veš mašinu. Ukoliko vam je bitno da dobijete stan sa veš mašinom potrebno je da to naglasite prilikom rezervacije kako bi mogli da vam to obezbedimo.

Ukoliko želite da produžite boravak potrebno je da nas na vreme kontaktirate i doplatite iznos u zavisnosti od perioda za koji želite da produžite vaš boravak.

Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem telefona, može i na Viber svakim danom u periodu od 8h do 22h.

Pogledajte Još:

Stan na dan

Bogatstva Novog Sada

Interesovanje sve veceg broja turista svih generacija upucuje na to da je Novi Sad cesti domacin najposecenijih sportskih, naucnih, politickih, muzickih i mnogih drugih manifestacija kao i raznovrsnih sajmova. Upravo zahvaljujuci tome zauzeo je mesto na listi medju prvih 70 najposecenijih svetskih destinacija.

Muzej Vojvodine Novi Sad

Posetite 8 mesta u gradu

Novi Sad je lokacija koji može mnogo toga da ponudi svojim posetiocima. Međutim, mnoga mesta i atrakcije mogu ostati skrivene za one koji se unapred ne informišu dobro. Iz toga razloga odlučili smo da sastavimo listu najzanimljivijih stvari koje nebi trebalo da propustite ukoliko ste u Novom Sadu.

Pratite nas na :
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On GooglePlusVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin