Metro Novi Sad

metro novi sad

Poslovanje Metro kompanije u Srbiji pocelo je 2005. godine. Trenutno radi vise od 700 centara sirom sveta od kojih se 7 nalazi u vecim gradovima Srbije. U Novom Sadu Metro supermarket nudi veliki asortiman prehrambenih proizvoda poput recne i morske ribe i plodova koje stizu iz raznih zemalja sveta. Takodje pruza sveze i suseno voce i povrce, prvoklasno meso, siroki izbor peciva,  mlecnih artikala i neprehrambenih proizvoda poput raznih materijala, kucnih aparata, masina i svega ostalog na jednom mestu.

Metro Novi Sad

Najbitnije je izdvojiti sto nudi vrhunski kvalitet domacih i uvoznih proizvoda i to po veoma povoljnim i pristupacnim cenama. Supermarket koji pruza mogucnost placanja gotovinom, platnim karticama i cekovima gradjana. Uz sve to zeljenu robu mozete poruciti svakim radnim danom od 8h do 12h i isporuka bice obavljena vec narednog dana.

Novi Sad Metro

Metro u Novom Sadu se nalazi na Putu Novosadskog partizanskog odreda br.5. Do njega se lako i brzo dolazi iz bilo kog dela Novog Sada. Od zeleznicke stanice ga deli samo nekoliko minuta. Radno vreme je od ponedeljka do nedelje od 00:00 do 24:00.

Save


Recommended Posts