Roda Megamarketi Novi Sad

roda megamarketi

Roda megamarketi u Novom Sadu

Našu svakodnevnicu pored bezbroj različitih obaveza čini naravno i kupovina od malih neophodnih namirnica pa sve do velikih stvari koje donose promene u nase domaćinstvo.
Bez ikakvog razmišljanja i konkurencije izabrali smo Roda megamarketi u kojima kupovina naprosto postaje zadovoljstvo.

Stalne niske cene i svakonedeljne akcije raznih proizvoda čine našu korpu mnogo većom. Zahvaljujući već dobro poznatom super karticom i platnom super karticom osvajamo česte popuste. Nakon svaka tri meseca koristeći karticu dobijamo bodove koje koristimo u sledećoj kupovini. Tokom praznika kada se najviše troši na hranu i poklone Roda nas uvek iznenadi sa popustima na celokupnu kupovinu koja su uvek dobrodošla. Ono što osim stalnog nagrađivanja Roda megamarkete čini veoma privlačnim a to je uvek sveže meso, voće i povrće. Objekti koji broje više od 50000 artikala imaju veoma prijatno, kulturno osoblje spremno da pomogne i preporuči u svakom trenutku. Red, redosled, higijena sa zagarntovanim kvalitetom domaćih i stranih proizvoda.

P.S.        Naši Apartmani Novi Sad su pored Roda Megamarketa…

roda artikli

A znate ono kada stojite u redu za jedinom kasom koja radi i pomislite kako još dugo nećete doći na red jer nervoza među kupcima čini sve mnogo komplikovanijim? U Rodi ćete da zaboravite na to. Kada želite više različitih stvari a ne želite da provede sate tražeći jeftino i kvalitetno po raznim objektima onda je Roda pravo mesto za vas. U svojim centrima osim prehrambrenih proizvoda nudi i veliki asortiman tehnike, odeće i obuće poznatih brendova, igračke, razne vrste pribora i mnogo toga drugog. Sumnja uvek postoji zato preporučujemo bezobaveznu šetnju kroz bilo koji Roda megamarket. Uporedite ih i sigurno ćete se složiti sa nama.

Save


Recommended Posts