Dočekajte novu 2017. u Novom Sadu

Doček nove 2017. u Novom Sadu

Doček nove 2017. u Novom Sadu

Bliži nam se novogodišnje veče koje je simbol veselja u duhu praznika. Ono što je veoma interesantno za ovaj događaj je to da sama proslava ima za cilj da u što boljoj atmosferi isprati staru i dočeka novu godinu. Naravno kao početak novih uspeha i velikog zadovoljstva. Narod već tradicionalno veruje da društvo, ambijent i atmosfera u kojoj uđe u novu godinu mora biti maksimalno pozitivno. Kako kažu „cela godina će biti baš onakva kakvu smo je i počeli“. Upravo zbog toga već početkom decembra počinje borba gde proslaviti ovaj praznik. Izbor mesta, razgledanje cena, kalkulisanje i rentiranje povoljnih apartmana, sve to radi dobrog provoda.

Kako smo već počeli priču o dobrom provodu verujući turistima smemo da kažemo da je Novi Sad definitivno jedan od najpopularnijih gradova u regionu koji obećava dobru zabavu. Uverite se i sami u Noćni provod u Novom Sadu.

Sve do 20. decembra pa nekad čak i kasnije uopšte nemamo informacije ko će da gostuje na slavnom Trgu Slobode? Koje estradne zvezde će da popune diskoteke? Šta nam nude restorani? Koje opcije imamo i kako stojimo sa cenama? A opet se mnogi interesuju i na vreme rezervišu svoje mesto u gradu gledajući koja vrsta ambijenta im najviše odgovara.

Ono što do sada znamo je to da ćemo za ovaj Doček nove 2017. u Novom Sadu najverovatnije ugostiti Zdravka Čolića na Trgu Slobode. Njegovo ime govori o njegovoj popularnosti i slavnoj karijeri koja je osvojila srca mnogobrojnih fanova. Poznati hitovi su i danas neizostavni u svim klubovima, svadbama i ostalim veseljima. Kako uz njega ide i nezaboravan provod to ni ovog puta neće biti izuzetak.

Doček nove 2017. u Novom Sadu

Ono što praznici predstavljaju Novosađanima i svima koji ovo vreme provedu u našem gradu dolazi ravno iz njihovog srca. Kada svoje veselje, pesme i radost prenesu jedni na druge tada znamo da je Novi Sad onakav kakav jeste upravo zahvaljujući kulturi i druželjubivosti svog naroda.

U našem gradu proslave i provodi su zagarntovani. Druženje i zabava stvoriće nove uspomene a mi vam obevaćamo mesto za odmor, apartmani u Novom Sadu koji će vas toplo dočekati posle umorne hladne noći na magičnim mestima ovog grada.


Recommended Posts