Picerija Colosseum

piceruja

2006. godine u ulici Partizanskih baza br.1 u Novom Sadu okupili su se pica majstori i otvorili Piceriju Colosseum. Picerija u kojoj vec skoro citavu deceniju rucno prave i razvlace testo po tradicionalnoj italijanskoj recepturi. Osim raznih vrsta i velicina  pica u piceriji Colosseum  nudi se vise vrsta tradicionalnih domacih jela. Na meniju se nalaze spagete sa pravom italijanskom testeninom, jela sa rostilja,  razne salate, corbe itd. Odlicno malo mesto za miran obrok  sa najbliznjima u stilu Italije koje je puno pozitivne energije. Mesto koje ce osvojiti vase simpatije i brzo vas ponovo dovesti u Colosseum piceriju.

Picerija Colosseum

picerija colosseum

Colosseum picerija novi sad

Ukoliko niste u mogucnosti da licno dodjete i probate vrhunske specijelatite visokog kvaliteta pozivom na broj dostava ce za veoma kratko vreme doneti zeljenu porudzbinu na vasu adresu. Osim kvaliteta i ukusa hrane koji je vise nego odlican, cene su veoma pristupacne a ne stedi se ni na kolicini hrane i velicini pice. Colosseum picerija u Novom Sadu stoji na raspolaganju za organizaciju svih vrsta slavlja koje kompletno pripremi osoblje restorana  za 30 do 40 ljudi. Svake nedelje picerija pruza popust od 10% za celokupni meni osim na parce pice i sendvice. Radno vreme Colosseum picerije radnim danima i subotom je od 8h do 23h i nedeljom od 11h do 23h.

colosseum restoran ns

Iz licnog veoma pozitivnog iskustva zelimo i imamo potrebu da Colosseum piceriju preporucimo svima koje poznajemo. Zaista smatramo da je jedna od najboljih restorama u Novom Sadu.


Recommended Posts