Bogatstva Novog Sada

boatstva novog sada

Od osnivanja 1694. godine Novi Sad je bio multietnicki grad sa velikim brojem razlicitih tradicija koje jos uvek imaju svoj znacaj u ovom gradu. Danas bogatstva Novog Sada koja cine kultura, istorijski spomenici, muzeji, pozorista itd cine ovaj grad veoma popularnim za sve ljubitelje istorije i umetnosti.

Interesovanje sve veceg broja turista svih generacija upucuje na to da je Novi Sad cesti domacin najposecenijih sportskih, naucnih, politickih, muzickih i mnogih drugih manifestacija kao i raznovrsnih sajmova. Upravo zahvaljujuci tome zauzeo je mesto na listi medju prvih 70 najposecenijih svetskih destinacija.

Bogatstva Novog Sada video

Prelepi pejzazi na obroncima Fruske gore. Najlepsi provod Bozicnih i Novogodisnjih praznika. Najbolji letnji provod  i razna popularna desavanja u celoj Srbiji cine ovaj grad jednako popularnim tokom cele godine. A ono sto takodje privlaci turiste iz celog sveta je upravo taj duh naroda koji se veoma brzo povezuje. Prihvata strance kao svoje bez imalo distanciranja sto je itekao jedan od najlepsih utisaka. Mi smo ponosni domacini cenjenih gostiju kako iz nase drzave tako i iz celog sveta. Gosti koji svake godine dolaze u nas privatni apartman u Novom Sadu. Spremni smo da izadjemo u susret svima njima u svako doba dana i noci. Ne zelimo ni malo da pokvarimo onu savrsenu sliku koji su oni stvorili provodeci svoje slobodno vreme u nasem divnom gradu. Ono sto oci vide i srce oseti reci prosto ne mogu da opisu.


Recommended Posts